ALPHANOVA SUN BIO SPF 30 KIDS Spray

Nieuw product

€ 18,95

In Voorraad

- +

 
Meer informatie

Veilig genieten van de zon kan absoluut met de producten van Alphanova SUN. Niet alleen voldoen de producten van Alphanova SUN aan alle normen waar veilige zonneproducten aan moeten voldoen, ze zijn bovendien het enige ECO gecertificeerde merk met een zonnelijn voor babies van 0 tot 3 jaar. 

Daarnaast zijn de producten volledig veilig voor je huid, maar ook voor het milieu, de zee en het koraal.

Reguliere zonnefilters worden ook wel chemische filters genoemd. Deze filters worden door de huid geabsorbeerd en werken pas na een half uur. De UV-straling dringt in de huid door en wordt door deze chemische filters omgezet. Sommige mensen kunnen hier minder goed tegen wat een allergische reactie kan uitlokken.

Wat iedereen raakt (en aangaat) is dat deze chemische filters mede verantwoordelijk zijn voor de vernietiging van koraalriffen. Deze filters bevorderen een virus wat de dood van het koraal veroorzaakt. In sommige regio's is het zelfs verboden om chemische zonnefilters te gebruiken.

Alphanova minerale zonnefilter (alleen titaandioxide) zijn vrij van nanodeeltjes zodat ze op de huid blijven liggen en op deze manier de zonnestralen als een spiegel reflecteren.

De werking van deze filter is direct en veel duurzamer. Na het aanbrengen blijft er een heel dun wit laagje achter op de huid (een eigenschap van minerale filters) die snel vervaagt dankzij de fijne structuur.
De zonneproducten smeren gemakkelijk uit, trekken snel in de huid én zijn water resistant.

Alphanova is te gebruiken voor alle huidtypen. Zonder nanodeeltjes.

100% natuurlijke en minerale filters

Alle voordelen van Alphanova SUN op een rijtje: 

- 100% natuurlijke minerale formule die geen witte waas op de huid achterlaat.
- Bevat een hoog percentage Aloë Vera extract wat de huid verzorgt.
- Een uitgebreide zonnelijn voor volwassenen met keuze uit SPF 15, 30, 50 en 50+
- Speciale lijn voor baby’s.
- Veilig voor de oceanen en het rif.
- Omdat Zinc Oxide in sommige landen (Scandinavië) als kankerverwekkend wordt gezien bevatten de producten alleen Titaniumoxide.
- De producten bieden direct na het aanbrengen bescherming, er is geen inwerktijd.
- Bevat geen nanodeeltjes.
- Bevat geen parabenen en/of phenoxyethanol

- Biedt bescherming tegen zeer breed spectrum UVA/UVB.
- De producten zijn ECOCERT gecertificeerd, en bevatten onder andere biologische Jojoba-olie, Aloë Vera extract en Tamanu olie.
- De formules brengen prettig en makkelijk aan. 

Voor volwassenen zijn er Sun Sprays met SPF 15 en 30, Face Cream met SPF 50+, Tinted Face Cream met SPF 50+ en speciaal voor de sporters is er Roll-on met SPF 50+ die ultra waterproof is.

Alle producten voor volwassenen hebben een heerlijke Monoï geur. 

Voor kinderen vanaf 3 jaar is er Sun Spray met SPF 30 en Sun Spray met SPF 50, beiden voorzien van vanille-abrikozen geur.
Speciaal voor de allerkleinsten (van 0 tot en met 3 jaar) is er Sun Spray met SPF 50 en Sun Milk met SPF 50+, beiden zonder parfum. 

 

2 andere producten in dezelfde categorie:

Reviews

No products

To be determined Verzenden
€ 0,00 Tax
€ 0,00 Total

Prices are tax included

Check out

rn