YuYu kruik Luxery Fleece beige

YuYu kruik, fleece, extra lange kruik en suer comfortabel.

Meer details

Nieuw product

€ 39,50

- +

 
Meer informatie

De YuYu bottle (kruik) is zodanig ontworpen dat hij heerlijke warmte (of kou) afgeeft. Het rubber is milieuvriendelijk, flexibel en voelt goed aan. Dankzij de langwerpige vorm en de soepelheid van de kruik is het mogelijk om alle onderdelen van het lichaam te verwarmen. Een heerlijk warme rug, buik, nek etc. Ook is de YuYu bottle ideaal om je bed voor te verwarmen of ermee op de bank te zitten. Aan de buitenkant van de YuYu bottle zitten kleine bobbeltjes welke de warmte langer vasthoudt. De YuYu bottle is ook, onder toezicht, zeer geschikt voor kinderen.


Bij elke YuYu bottle wordt een mooi ontworpen hoes meegeleverd. De hoezen zijn gemaakt van verschillende stoffen zoals katoen, Liberty en Kasjmir. Alle hoezen hebben een lint welke dichtgeknoopt kan worden, zodat hij goed op een bepaalde plek blijft zitten.


De YuYu bottle kan worden gevuld met warm (geen kokend) of koud water, waardoor hij in elk jaargetijde zijn functie goed kan dienen. Heerlijk warm tijdens de koude winterdagen en heerlijk fris en koel tijdens de zomerdagen. Ook bijvoorbeeld zwangere vrouwen of vrouwen in overgang kunnen veel baat bij de YuYu bottle hebben. Heerlijk ontspannen door een warme kruik of lekker koel met een koude kruik.


Materiaal: Rubber
Hoes: Fleece
Afmetingen: 81 cm lang en 11 cm breed


Gebruiksaanwijzing: Draai de dop van de kruik open, vul de kruik met maximum 800 ml warm (geen kokend water) of koud water en draai de dop er weer op. Controleer of de kruik niet lekt. Plaats de hoes er omheen en de YuYu bottle is klaar voor gebruik. De kruik blijft een aantal uren warm. U kunt de kruik steeds weer opnieuw vullen met warm of koud water.


Onderhoud:

gebruik een vochtige doek om de YuYu kruik schoon te maken. De katoenen of fleece hoes kunt u (hand)wassen op maximaal 30 graden (niet in de droger, niet uitwringen of centrifugeren). Leg de hoes op een rekje of eventueel op de kruik om te laten drogen. De cashmere hoes kunt u alleen met de hand wassen met een milde zeep of shampoo. Een paar keer dompelen en gelijk weer uit het water halen. Droog de cashmere hoes door deze op de kruik zelf neer te leggen. Tijdens het drogen kunt u de cashmere voorzichtig in vorm brengen door er met uw handen er voorzichtig aan te trekken. Dit kunt u niet meer doen als de hoes droog is, anders beschadigt u de wol.

Reviews

No products

To be determined Verzenden
€ 0,00 Tax
€ 0,00 Total

Prices are tax included

Check out

rn