Happy Eyes, instant eye lift

Happy Eyes, instant eye lift, 10ml

Meer details

Nieuw product

€ 34,95

In Voorraad

- +

 
Meer informatie

Nieuw! Voor instant effect na 2 minuten èn blijvend minder rimpels!

Waarom? Daarom!

Twee soorten silicaten (klei) zorgen voor een onmiddellijke verstrakking van de huid. De peptides in het Argireline-complex verstevigen de huid ook op de langere termijn. Argireline wordt ook wel de natuurlijke botox genoemd, omdat het effect op botox lijkt terwijl het wel 100% veilig voor de gezondheid is.

Maak de wereld een beetje mooier; begin bij jezelf en straal ????

Echte schoonheid zit aan je binnenkant; wij helpen je alleen een beetje aan de buitenkant :-). We hopen dat dit product je blij maakt en laat stralen.

Wij vinden geven mooier dan nemen:

1 euro per verkocht product gaat naar Care Nederland. Zij stimuleren o.m. kansarme vrouwen om ondernemer te worden zodat ze voor hun gezin kunnen zorgen.

Gebruiksaanwijzing:

breng met een vingertop heel zacht een zeer dun laagje aan op de gerimpelde huid. Raak de huid nauwelijks aan. Niet wrijven! Houd het gelaat gedurende de indroogtijd 2-3 minuten stil (niet lachen en praten). Gebruik zo weinig mogelijk gel voor het beste resultaat. Bij een droge huid kan eerst een oogcrème aangebracht worden. Make up voorzichtig over het laagje gel aanbrengen. Alleen voor uitwendig gebruik. Buiten bereik van kinderen houden. Bewaren < 25 ˚C. Geschikt voor alle huidtypen.


INCI: Aqua, Glycerin, Magnesium Aluminum Silicate, Sodium Silicate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Lactic Acid, Caprylyl Glycol, Xanthan Gum, Acetyl Hexapeptide-8, Pentapeptide-18, Citric Acid.

3 andere producten in dezelfde categorie:

Reviews

No products

To be determined Verzenden
€ 0,00 Tax
€ 0,00 Total

Prices are tax included

Check out

rn