Odaban Anti transpirant spray Sale

Odaban Anti transpirant spray

Odaban Anti transpirant spray  Het best verkochte product tegen overmatige transpiratie in Duitsland en de UK is nu ook bij ons verkrijgbaar! Bekend van onder andere het blad Men's Health. Odaban anti-transparant is een uitstekende oplossing voor m...

Meer details

In prijs verlaagd!
Nieuw product
Beperkte aanbieding:

€ 14,35

€ 14,95

-4%

In Voorraad

- +

 
Meer informatie

Odaban Anti transpirant spray

Het best verkochte product tegen overmatige transpiratie in Duitsland en de UK is nu ook bij ons verkrijgbaar verkrijgbaar! Bekend van onder andere het blad Men's Health.
Odaban anti-transparant is een uitstekende oplossing voor mensen met een normale tot (sterk) verhoogde zweetuitscheiding.
Hoe werkt het? Het droge effect van Odaban wordt veroorzaakt door een reactie van eiwitten en aluminium. Dit zorgt voor een afvloeiing van het vocht naar de capillairen en van daaruit naar plaatsen in het lichaam waar vochtafscheiding gemakkelijker kan plaatsvinden, zoals de nieren. Odaban is de meest efficiënte, effectieve en veiligste behandeling voor de bestrijding van overmatige transpiratie. 
Odaban is als marktleider een groot succes in het Verenigd Koninkrijk en Duitsland.  Odaban werkt op verschillende gebieden tegen hyperhidrosis (overmatig transpireren). - Hoofd en gezicht. - Oksels - Handen - Intieme gebieden - Voeten Gebruik Odaban niet op grote lichaamsoppervlakten. Dit kan een te groot effect hebben op de thermoregulatie.

Gebruik Odaban op de oksels door 1 maal, s’avonds voor het slapen gaan, in elke oksel te spayen op de droge huid. Blijven herhalen totdat het gewenst resultaat bereikt is, daarna afbouwen naar 1 tot 2 maal per week. Meestal heeft u direkt resultaat. Op de voeten brengt u Odaban aan met een wattenschijfje op de droge huid voor het slapen gaan. Blijven herhalen totdat resultaat is bereikt, daarna afbouwen na 1-2 maal per week. Bij de intieme gebieden brengt u Obadan altijd met een katoenen pad aan. NOOIT direct sprayen.  Let op: Voor een goed resultaat altijd aanbrengen op een droge huid, gebruik evtueel een haardroger of talkpoederom uw huid te drogen.
Breng Odaban nooit overdag aan. Odaban niet opspuiten indien oksels korter dan 24 uur zijn onthaard of bij snijwondjes op de huid. Odaban is 100% veilig, non allergeen en geschikt voor jong en oud.

30 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Reviews

No products

To be determined Verzenden
€ 0,00 Tax
€ 0,00 Total

Prices are tax included

Check out

rn