Indemne Gimme Soothing Lotion voor kinderen

Nieuw product

€ 22,95

In Voorraad

- +

 
Meer informatie

Speciaal ontwikkeld om de overgevoelige en geirriteerde huid van kinderen te kalmeren en te verzorgen. 

Lotion die zowel voor het gezicht als het lichaam gebruikt kan worden en die zelfs de meest geirriteerde huid hydrateert, kalmeert en tot rust brengt. Waarmee? Met een cocktail aan puur natuurlijke ingrediënten.

Cade heeft een verzachtende en beschermende werking op de huid. Kamille heeft een uitermate kalmerende werking op de rode en gevoelige huid, die geïrriteerd is geraakt door interne of externe factoren, of een combinatie daarvan. Werkt bovendien verzachtend, anti-septisch en ontstekingremmend. Neroli brengt de onrustige huid weer in balans. Zoete amandelolie werkt hydraterend, verzachtend en herstellend op de huid.

Gebruik: Breng Gimme soothing children aan op een perfect gereinigde huid, en bij voorkeur zowel in de ochtend als in de avond. Het gebruik op een zeer beschadigde huid én bij kinderen jonger dan 36 maanden wordt afgeraden. Gebruik net zolang totdat verbetering van de huid optreedt. Houdt hierbij rekening met de cyclus van de celvernieuwing en geef Gimme soothing lotion children dus zeker een maand de tijd om verbetering te laten optreden. 

7 andere producten in dezelfde categorie:

Reviews

No products

To be determined Verzenden
€ 0,00 Tax
€ 0,00 Total

Prices are tax included

Check out

rn