Indemne Gimme Clean Shampoo

Nieuw product

€ 17,95

In Voorraad

- +

 
Meer informatie

Een shampoo speciaal ontwikkeld om de overgevoelige en geirriteerde hoofdhuid te kalmeren.

De conditie van je hoofdhuid is van grote invloed op de conditie je haar. Is je hoofdhuid geirriteerd of gevoelig, dan is het belangrijk om deze met een zachte, milde shampoo te behandelen, zodat je haar ook mooi en gezond blijft. Gimme clean shampoo is een natuurlijke cocktail vol zachtmakers, die je van de jeuk en roodheid afhelpt en je lokken weer laat glanzen. 

Cade heeft een verzachtende en beschermende werking op de (hoofd)huid. Kamille heeft een uitermate kalmerende werking op de rode en gevoelige (hoofd)huid, die geïrriteerd is geraakt door interne of externe factoren, of een combinatie daarvan. Werkt bovendien verzachtend, anti-septisch en ontstekingremmend. Koriander werkt verzachtend, anti-septisch en geeft verlichting bij een jeukende, geirriteerde of zelfs pijnlijke (hoofd)huid. Lavendel werkt zuiverend en kalmerend.

Gebruik: Na het gebruik van de Gimme clean lotion kun je je haar wassen met de Gimme clean shampoo. Spoel deze goed uit. Geschikt voor mannen en vrouwen, niet voor kinderen. Wij raden het gebruik bij een zéér beschadigde hoofdhuid af. Blijf de behandeling herhalen totdat verbetering optreedt. Houdt hierbij rekening met de cyclus van de celvernieuwing huid en geef het proces in ieder geval een maand de tijd.

Tip: Bij een gevoelige hoofdhuid is het verstandig om niet te heet te douchen. Laat het haar drogen in een handdoek of dep het zachtjes droog met een zachte, schone handdoek. Hard wrijven kan de irritatie namelijk verergeren.

5 andere producten in dezelfde categorie:

Reviews

No products

To be determined Verzenden
€ 0,00 Tax
€ 0,00 Total

Prices are tax included

Check out

rn