Indemne Gimme Clear

Nieuw product

€ 21,95

In Voorraad

- +

 
Meer informatie

Speciaal ontwikkeld om de gevoelige, vette en acne-huid te kalmeren. Geschikt voor alle leeftijden en alle soorten van acne. 

Een vette huid moet met zorg behandeld worden. Té agressieve producten kunnen uitdrogend werken en zo de talgproductie in de war brengen, zodat het probleem kan verergeren. Gimme clear is speciaal ontwikkeld naar de behoeftes van de vette huid. Hij reinigt intensief, maar met respect voor jouw gevoelige huid. Hoe? Met een cocktail aan puur natuurlijke ingredienten.

Citroen werkt anti-septisch en matterend. Wortel werkt regenerend, revitaliserend en helend op een beschadigde huid. Kaneel beschermt je tegen vervelende indringers die je huid ziek kunnen maken. Oregano heeft een anti-septische werking. Hemp oil is rijk aan omega 3 en 6, werkt bovendien voedend en kalmerend op de geirriteerde huid. 

Gebruik: Na het verwijderen van eventuele make-up masseer je Gimme clear met ronddraaiende bewegingen in op het gezicht totdat de lotion volledig door de huid is opgenomen. Afspoelen is niet nodig. 

Extra tip: Gimme clear kan in de ochtend als een serum gebruikt worden in combinatie met dagcrème. In de avond raden we juist aan om alléén Gimme clear lotion te gebruiken. Heb je niet zozeer een vette huid, maar wel hier en daar onzuiverheden, dan kun je Gimme clear ook plaatselijk gebruiken, daar waar nodig is.

30 andere producten in dezelfde categorie:

Reviews

No products

To be determined Verzenden
€ 0,00 Tax
€ 0,00 Total

Prices are tax included

Check out

rn