Organic Argan Glow 10 ml

Moroccan Natural Argan Glow is een mengsel van twee wonder oliën voor het herstellen van de soepelheid en jeugdigheid van de huid. Inhoud: 10ml.

Meer details

Nieuw product

€ 12,50

In Voorraad

- +

 
Meer informatie

Moroccan Natural Argan Glow

Moroccan Natural Argan Glow is een mengsel van twee wonder oliën voor het herstellen van de soepelheid en jeugdigheid van de huid.
Perfect voor de onrustige en acne gevoelige huid,  Argan Glow is verrijkt met een anti-aging en herstellende mix van organische Argan Olie en Duindoorn olie.
Rijk aan vitaminen, Omega's en essentiële vetzuren, deze twee luxueuze oliën werken harmonieus samen voor het   bestrijden van vrije radicalen en het voorkomen van voortijdige veroudering. Met zijn uitzonderlijke herstellende voordelen,helpt Argan Glow  om wonden te helen en het verminderen van acne littekens, terwijl het helpt om acne te verminderen door het elimineren van schadelijke bacteriën.

Argan Glow helpt ook om UV-schade te verminderen en voor een gezonde glanzende huid.  Argan Glow zorgt dat  de huid een verfijnde, verjongde en jeugdige uitstraling heeft,kortom een boost voor je gezondheid.
Tip: Gebruik Argan Glow voor het  Rhassoul Klei masker, een speciale traktatie voor je huid.

Gebruiksaanwijzing: Gebruik als een gewone moisturizer en/of als behandeling van een doffe vale huid. Gebruik 2 maal per dag.


Ingrediënten: Organische Argan olie, Duindoorn olie.
Inhoud: 10ml.

30 andere producten in dezelfde categorie:

Reviews

No products

To be determined Verzenden
€ 0,00 Tax
€ 0,00 Total

Prices are tax included

Check out

rn