Natuurlijke scrub producten zonder plastic korrels, online te kopen in de webshop van MorethanSoap

Ons lichaam produceert voortdurend nieuwe huidcellen. De oude cellen sterven af en worden door het lichaam afgestoten. Maar zonder extra maatregelen blijven ze toch vaak wel op de huid liggen, waardoor deze er op den duur dof en vaal uit gaat zien. Bovendien remmen deze nog aanwezige dode cellen de aanmaak van nieuwe. Het is daarom belangrijk onze huid van tijd tot tijd een goede scrub te geven. Hiervoor zijn verschillende producten op de markt. De meest bekende en traditionele zijn de scrub producten van textiel, zoals de ouderwetse badborstel of het washandje. Tegenwoordig zijn er speciale scrub producten met een korrelige structuur, die de huid scrubben, exfoliëren en tegelijk voeden. Nadeel van veel van deze producten is dat het kleine plastic korreltjes bevat, die als microplastic in het milieu komen. De natuurlijke scrub producten in onze webwinkel hebben deze niet, de korrels bestaan uit zout, suiker of zijn gemaakt van natuurlijke stoffen als jojoba.

Scrub Scrub-textiel Scrub-zeep

Scrub textiel producten voor onder de douche of in het bad, veilig, duurzaam en vertrouwd

De meest duurzame manier van scrubben is met een badborstel, een scrub washand of een scrub band. Deze artikelen zijn gemaakt van natuurlijke materialen als hout, katoen, linnen of jute, en gaan vaak lang mee. Je verwijdert hiermee effectief de dode huidcellen en stimuleert de doorbloeding van de huid, maar om je huid te voeden en opnieuw te beschermen zul je naderhand een crème, olie of lotion moeten aanbrengen. Een duurzame scrub met voedende ingrediënten is de Konjac spons van Franse roze klei, waarin vele mineralen en vitaminen zitten die de huid verzachten en de bloedsomloop stimuleren. Deze spons is daarmee zeer geschikt voor de behandeling van psoriasis, eczeem en andere aandoeningen waarbij schilfervorming optreedt. Alle scrub textiel producten die je in onze webshop vindt zijn puur natuurlijk, verscheidene zijn daarnaast ecologisch, veganistisch of halal gecertificeerd.

De facial scrub, voor een frisse, egale gezichtshuid met een jeugdigere uitstraling

Facial scrubs bevatten veelal fruitzuren vanwege hun goede exfoliërende eigenschappen. Worden bij scrubben de dode huidcellen verwijderd met behulp van korreltjes die de huid letterlijk afschrobben, een exfoliant zorgt ervoor dat de dode huidcellen gemakkelijk loslaten en zo moeiteloos worden verwijderd. Onze natuurlijke facial scrub producten combineren deze twee methoden, waarbij de korreltjes bestaan uit oplosbare ingrediënten, zoals Jojoba of olive beads, of suiker. Dit voorkomt een te hard schrobben, waardoor de huid kan beschadigen. Daarnaast bevatten ze natuurlijke oliën en andere voedende stoffen, die de huid tegelijkertijd opnieuw hydrateren en beschermen. Gebruik de facial scrubs met Jojoba beads bij voorkeur twee keer per week, en laat de substantie na het inwrijven een paar minuten inwerken, zodat de huid alle voedende stoffen kan opnemen. De scrubs op basis van suiker zijn ook geschikt als body scrub en zijn dus ideaal voor onder de douche.

Bodyscrubs stimuleren de bloedsomloop in de diepere huidlagen en verjongen de huid

Bodyscrubs zijn meestal op basis van zeezout of suiker, of een combinatie van beide, in een olieachtige vloeistof. Door de zout of suikerkorrels goed door de vloeistof te roeren, kun je ze gemakkelijk aanbrengen en er zachtjes je huid mee insmeren. De korrels lossen langzaam op en geven daarbij hun mineralen af aan de huid. Na afspoelen blijft er een fijn laagje achter dat je huid hydrateert en beschermt. Resultaat is een zijdezachte huid die er fris, schoon en als herboren uitziet. Bodyscrubs zijn meestal op basis van zeezout of suiker, of een combinatie van beide, in een olieachtige vloeistof. Door de zout of suikerkorrels goed door de vloeistof te roeren, kun je ze gemakkelijk aanbrengen en er zachtjes je huid mee insmeren. De korrels lossen langzaam op en geven daarbij hun mineralen af aan de huid. Na afspoelen blijft er een fijn laagje achter dat je huid hydrateert en beschermt. Resultaat is een zijdezachte huid die er fris, schoon en als herboren uitziet. Door de wrijving wordt de bloedsomloop in de onderste huidlagen gestimuleerd, zodat de huid ook van binnenuit opnieuw gevoed wordt.No products

To be determined Verzenden
€ 0,00 Tax
€ 0,00 Total

Prices are tax included

Check out

rn