Bij More than Soap vind je ook de beste geurolie, gemakkelijk online te bestellen

Niemand houdt van vieze geurtjes in huis. Dit probleem kan natuurlijk adequaat opgelost worden door gewoon regelmatig te luchten, waardoor de lucht in ons huis fris blijft. Maar soms willen we toch wat meer en ons omringen met specifieke geuren die ons in een speciale stemming brengen. Voor elke stemming die je wilt bereiken heeft More than Soap de beste geurolie in haar assortiment. Zo zijn er frisse bloemengeuren die de lente en zomer in je huis brengen, Angels Charm voor een mysterieuze, verleidelijke geur of de robuuste Borealis, een krachtige geur die doet die je voert naar een oceaanbries gevuld met de geur van zeeschuim en korstmossen. Al onze geuroliën bestaan voor 100% uit natuurlijke etherische oliën geschikt voor aromatherapie. Je kunt ze gemakkelijk online bestellen tegen een betaalbare prijs. Geen probleem dus om er een aantal aan te schaffen, zodat je kunt wisselen al naar gelang de stemming die je hebt of zou willen oproepen.

Geurolie bestellen

De geur van de geurolie verspreid je met een geurverspreider

Dat klinkt logische en dat is het natuurlijk ook. Er zijn mensen die een geurolie over een potpourri druppelen wanneer deze zelf geen geur meer afgeeft. De afgegeven geur is dan minder intens en werkt meer als een luchtverfrisser. Wil je een meer intense geur, dan kun je kiezen voor een Aromabrander of een aroma diffuser. Aromabranders zijn decoratieve potjes met onderin een ruimte voor een waxinelichtje en bovenop een schaaltje waarin je water doet met een paar druppels geurolie. Door de warmte van het waxinelichtje verdampt het water en neemt de geuren van de geurolie mee. Vanwege het relatief kleine waterreservoir zijn deze geurverspreiders het meest geschikt voor kortstondig gebruik.

Een aroma diffuser verdampt de geurolie op een andere manier, meestal door middel van koude nevel. Aan het waterreservoir worden drie tot vijf druppels geurolie toegevoegd, waarna de geur tot enkele uren in de ruimte verspreid wordt. Naast geur geven aroma diffusers veelal ook een sfeerverlichting, die je van kleur kunt laten veranderen als je wilt. Bij keramische aroma diffusers wordt de geurolie opgenomen door het keramische deel, dat de geur vervolgens op een natuurlijke manier aan de omgeving afgeeft. Dan zijn er nog de geurlampen, die de geur verspreiden door verbranding van lampenolie waaraan een aromatische geurolie is toegevoegd.

De beste geurolie voor elke geurverspreider, voor een optimaal resultaat

Heb je eenmaal de geurverspreider die het beste bij jou past uitgezocht, dan kun je je afvragel welke geurolie hiervoor nu het meest geschikt is. Met uitzondering van de geurlampen is het antwoord hierop simpel; de meeste geuroliën kun je gebruiken voor zowel je aroma brander als je aroma diffuser. Let er bij de aroma branders wel op dat je niet navult in een reservoir dat nog heet water bevat, de olie kan dan namelijk gaan spatten. Geurolie voor geurlampen bestaan uit een neutrale lampolie waaraan essentiële oliën zijn toegevoegd, die bij verbranding dan de geur verspreiden.

Ook zo´n zin om je woonkamer of slaapkamer eens een lekkere geurboost te geven? Kijk dan snel in onze webshop. Je vindt daar een rijk assortiment aan geurolie voor elke soort geurverspreider tegen zeer betaalbare prijzen. Bestellingen worden binnen drie dagen thuisbezorgd of kunnen worden afgeleverd op een servicepunt in de buurt. Voor bedragen boven de 50 of 75 euro is dit helemaal gratis. Online kopen was nog nooit zo makkelijk en voordelig.No products

To be determined Verzenden
€ 0,00 Tax
€ 0,00 Total

Prices are tax included

Check out

rn