De beste biologische verzorgingsproducten vind je in de webshop van MorethanSoap.nl

Steeds meer mensen kiezen voor natuurlijke en biologische producten. Nieuws over misstanden in de vleesindustrie, genetisch manipulatie van landbouwgewassen, vervuiling en klimaatverandering hebben ertoe bijgedragen dat wij ons steeds bewuster worden over de manier waarop wij omgaan met onze gezondheid en die van onze aarde. En dat geldt niet alleen voor onze voeding maar ook voor onze dagelijkse verzorgingsproducten. De vraag naar biologische verzorgingsproducten groeit en daarmee ook het aanbod. Ben jij ook zo´n bewuste consument en op zoek naar een biologisch verzorgingsproduct dat aansluit bij jouw wensen? Neem dan eens een kijkje in onze webshop, je vindt er een keur aan producten op basis van natuurlijke ingrediënten, veelal van ecologische teelt en zuiver plantaardig, dus ook geschikt voor vegans. Allemaal eenvoudig online te bestellen.

Producten

Een biologisch verzorgingsproduct dat je natuurlijke schoonheid herstelt en behoudt

Huidproblemen, we krijgen er allemaal wel eens mee te maken. Deze kunnen verschillende oorzaken hebben. Acne wordt voornamelijk veroorzaakt door een verandering in de hormoonhuishouding tijdens de puberteit en wordt daarom ook wel aangeduid als jeugdpuistjes. Maar puistjes kunnen ook het gevolg zijn van een allergische reactie op bepaalde voedingsmiddelen of luchtverontreiniging. Op latere leeftijd ontstaan vaak problemen door het droger en dunner worden van de huid, waardoor invloeden van buitenaf als zonlicht, kou en wind meer vat krijgen. De huid verliest zijn elasticiteit en er kunnen pigmentvlekken ontstaan. Veel verzorgingsproducten bevatten chemicaliën die in eerste instantie de problemen lijken op te lossen, maar op langere termijn de huid schade toebrengen door de natuurlijke balans te verstoren.

Voor ieder huidprobleem bestaat wel een specifiek verzorgingsproduct. Wil je snel resultaat, dan is de kans groot dat je uitkomt op een middel dat chemische toevoegingen bevat die de symptomen wegnemen maar niet de oorzaak van het probleem aanpakken. Biologische verzorgingsproducten werken vaak wat langzamer, omdat ze je huid helpen haar eigen balans terug te vinden. Ze pakken daarbij wel de oorzaak van de problemen aan, waardoor je huid zich op een natuurlijke manier herstelt.

Biologische verzorgingsproducten, goed voor mens, dier en milieu

Een niet onbelangrijk voordeel van biologische verzorgingsproducten is dat ze gemaakt worden met respect voor dieren en het milieu. De werkzame stoffen worden op natuurlijke wijze gewonnen uit veelal ecologisch geteelde planten, zoals voor de Aloe Vera gezichtsverzorging, of uit biologisch gehouden dieren, zoals ons yoghurt Probiotic serum. Verder worden er voor de verzorgingsproducten die je in onze webshop vindt geen proefdieren gebruikt. Je doet dus niet alleen jezelf een plezier, maar draagt ook een steentje bij aan een betere wereld.

Kijk gerust eens rond in de More than Soap webshop, wij weten zeker dat je er het voor jou de meest geschikte biologische verzorgingsproducten zult vinden. Ook voor een Vegan of Halal gecertificeerd biologisch verzorgingsproduct kun je bij ons terecht. En kun je niet meteen vinden wat je zoekt, of heb je nog andere speciale wensen, neem dan contact met ons op via email of facebook, wij doen er dan alles aan om de voor jou beste oplossing te vinden.No products

To be determined Verzenden
€ 0,00 Tax
€ 0,00 Total

Prices are tax included

Check out

rn