Zweten is niet erg!

Zweten is niet erg maar de luchtjes die daardoor kunnen ontstaan zijn minder leuk, maar zeker niet nodig!

Morethansoap heeft verschillende merken deodorant zonder schadelijke stoffen, zoals aluminiumchloride. Oa. Salt of the earth, True organicSchmidt’s en de poeder deodorant van Ohm. Alle onze deo's zijn vrij van parabenen, alcohol, aluminiumchloride, emulgatoren en drijfgassen.

Ook heeft Morethansoap verschillende veilige deodoranten met effectief werkzame stoffen die er voor zorgen dat bacteriën die de zweetlucht veroorzaken geen kans krijgen, en zo zorgen voor frisheid de hele dag, ook voorkomt het zweetluchtjes in je kleding.

Deodorant is wel iets anders dan anti-transpirant, want deze gaat het zweten tegen en is een oplossing voor overmatig transpireren. Odaban is zo'n anti-transpirant en heeft drie producten; voor handen, frisse voeten en schoenen en een spray voor het lichaam.

Tegenwoordig is veel te doen over aluminiumverbindingen in deodoranten, ze worden in verband gebracht met borstkanker en zelfs alzheimer, dit is niet helemaal bewezen maar toch een goede reden om te kiezen voor natuurlijke verzorgingsproducten en zeker een veilige deodorant! Via de zweetklieren worden stoffen nl makkelijk opgenomen in de bloedbaan.

Salt of the Earth is een van de toppers onder de deodoranten, werkzaam door de mineraalzouten, 100% natuurlijk en effectief. Verkrijgbaar als spray en als stick, erg handig voor vliegreizen ook is er een reisstick en reisspray te koop. Crystal deo's zijn geurloos en geschikt voor de hele familie. Crystal heeft voor de liefhebbers wel een variant met een heerlijke subtiele vanille, lavendel geur ook 100% natuurlijk uiteraard. Er is zelfs een deodorant voor de voeten.

Kijk op onze site onder deodorant voor deze fantastische merken en de bij behorende informatie, schroom niet om extra informatie te vragen zo nodig.

Geplaatst op 10-10-2016 door Conny 0 4452

Laat een bericht achterGeef een reactie

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

Blog archief

Laatste Berichten

Geen berichten

Blog zoeken

Next

No products

To be determined Verzenden
€ 0,00 Tax
€ 0,00 Total

Prices are tax included

Check out

rn