Categorieën

Overzicht van producten van het merk Esensa Mediterana

De kunst om de natuurlijke vruchten van het land en de zee te gebruiken om gezond te leven, is het mediteraans erfgoed en dit erfgoed vormt de essentie van Esensa Mediterana gezichts- en lichaamsverzorging.

De Middellandse Zee is altijd de bakermat geweest van grote beschavingen, een oase van een gezonde manier van leven. Het is een plek waar een grote variëteit aan geneeskrachtige planten groeit, gevoed door het warme zonlicht en de vruchtbare bodem, hun rijke geuren van deze planten worden gedragen door de aangename mediterrane bries. De kunst om de natuurlijke vruchten van de bodem en de zee te gebruiken om gezond te leven, is het mediteraans erfgoed en dit erfgoed vormt de essentie van Esensa Mediterana gezichts- en lichaamsverzorging.


De rijke plantenextracten worden aangevuld met luxe revitaliserende behandelingen en producten onder het merk Esensa Mediterana. De vele onderscheidingen die we hebben ontvangen van zowel professionals als klanten zijn slechts een onderdeel van de erkenning die ons gerenommeerd cosmeticabedrijf heeft ontvangen – we zijn ook trots op het wereldwijd erkende patent van 3 in 1 synergetische combinatie van fyto-, aroma- en thalassotherapie.


De basis van deze geweldige cosmetische, therapeutische en medicinale doorbraken ligt vooral in de enorme kracht van het mediterane klimaat en het -plantenleven, het uitgangspunt dat Ivana Legović, ph.lab., schoonheidsspecialist en mr.sci.dr. Roberto Legović gebruiken om natuurlijke cosmetica te ontwikkelen gebaseerd op de traditionele vaardigheid van het gebruik van de natuurlijke vruchten van de mediteraanse bodem en de mediteraanse zee.


Fel zonlicht, glinsterende zeeën en de geur van dennen, lavendel, rozemarijn, salie en immortelle zijn slechts enkele van de magische elementen die de basis zijn voor ons brede assortiment van producten voor complete gezichts- en lichaamsverzorging.


Het enthousiasme van de eigenaars, een duidelijke visie en aanstekelijk optimisme hebben het merk bekroond met zeven gouden medailles van over de hele wereld, die de ruggengraat vormen van alle nieuwigheden die vanuit het laboratorium van Dermoestetik zijn gelanceerd. Onze authentieke natuurlijke producten hebben wereldwijd erkenning gekregen. 2013 was een bijzonder belangrijk jaar voor ons, want het was het jaar waarin Esensa officieel tot het meest bekroonde merk van professionele natuurlijke cosmetica werd uitgeroepen.


Naast eersteklasproducten, is Esensa Mediterana ook de maker van het grootste wellness spa & beauty-programma in Kroatië.


Onze innovaties en doorbraken in cosmetica zijn niet onopgemerkt gebleven. Erkenning begon al snel vanuit heel Kroatië, maar ook vanuit de buurlanden, die Esensa zonder aarzeling als een van de topmerken van hun schoonheid beschouwen. De producten van Esensa Mediterana zijn te vinden in 600 schoonheidssalons in heel Kroatië, evenals in veel hotels en wellness centra in de regio.


We wilden de conventionele werkwijze doorbreken, ons volledig bewust van hoe moeilijk het is om klanten een product te bieden dat in termen van kwaliteit en prijs in evenwicht is. Desalniettemin hebben onze inspanningen om aan de bovengenoemde criteria te voldoen resultaten opgeleverd waarmee we zeer tevreden zijn – hoewel we nooit tevreden genoeg zijn om te stoppen met werken aan verbeteringen!


In de trendy verpakking van onze eersteklas producten wacht de magie van de Middellandse Zee in zijn puurste vorm op u, wachtend om u een blijvend gevoel van welzijn te geven en uw gezicht en lichaam te voorzien van de prachtige sensatie van natuurlijke schoonheid!

Meer

No products

To be determined Verzenden
€ 0,00 Tax
€ 0,00 Total

Prices are tax included

Check out

rn