Categorieën

Overzicht van producten van het merk Merino

Merino Skincare is een authentieke lijn voor huidverzorging uit Nieuw-Zeeland. De producten zijn gebaseerd op natuurlijke ingrediënten, waardoor ze optimaal voeden, verzachten, herstellen en beschermen. Merino Skincare is de ideale dagelijkse huidverzorging en maakt zelfs de meest droge, gevoelige en aangedane huid weer mooi en gezond.

Merino Skincare is de natuurlijke verzorging uit Nieuw-Zeeland voor een mooie en gezonde huid. De authentieke producten uit de Merino Skincare lijn bevatten lanoline, een natuurlijke olie die vrijkomt wanneer schapenwol wordt gewassen. Lanoline heeft extreem voedende, verzachtende en herstellende eigenschappen die een natuurlijke barrière tegen schadelijke stoffen van buitenaf vormen. Door deze basis worden de producten van Merino Skincare gemakkelijk door de huid opgenomen en zorgen ze voor optimale hydratatie en bescherming, zelfs van de meest droge, gevoelige en aangedane huid. Merino Skincare is daarom de passende huidverzorging voor iedereen.


Het begint allemaal in 1980. Chris Martin, eigenaar van een kleine apotheek in het Nieuw-Zeelandse stadje Whangamata, ontwikkelt de eerste Merino crème. Dr. Martin is gefascineerd door de verzorgende eigenschappen van lanoline en vindt het onbegrijpelijk dat er nog geen skincare producten met lanoline op de markt zijn. Dus test hij maandenlang in de werkplaats van zijn apotheek een zelfgemaakte crème, met uiteindelijk het recept van Merino Skincare als resultaat. Tot op de dag van vandaag een streng bewaakt geheim.


Inmiddels worden de producten van Merino Skincare al 35 jaar wereldwijd gebruikt en zijn deze sinds 2014 ook in Nederland verkrijgbaar. We presenteren met trots een reeks kwaliteitsproducten met bewezen effectiviteit, die helpen te genieten van een mooie en gezonde huid.


1397040196-Over%20Merino_filosofie.jpg


Filosofie


De huid is ons grootste en meest opvallende orgaan. Daar moeten we goed voor zorgen. De filosofie van Merino Skincare is dat de beste ingrediënten voor huidverzorging door de natuur worden gecreëerd. Krachtige stoffen die ons precies geven wat we nodig hebben. Alle producten van Merino Skincare zijn gebaseerd op lanoline, een natuurlijke olie die vrijkomt wanneer schapenwol wordt gewassen. Lanoline vertoont als geen andere natuurlijke olie gemeenschappelijke kenmerken met de olie die wordt geproduceerd door de menselijke huid. Een perfecte combinatie dus. Door toevoeging van diverse andere ingrediënten uit de natuur als aloë vera, amandelolie en avocado olie bestaat Merino Skincare uit een veelzijdig aanbod van verschillende producten die beschermen, voeden, verzachten en herstellen. Voor elke huid wat wils.


  • Authentiek: meer dan 25 jaar ervaring en bewezen effectiviteit

  • Natuurlijk: selecteert met zorg ingrediënten uit de natuur en vrij van parabenen

  • Verzorgend: voedt, verzacht en herstelt

  • Beschermend: natuurlijke barrière door lanoline

  • Veelzijdig: passende huidverzorging voor iedereen, zelfs voor de meest droge, gevoelige en aangedane huid

Meer

No products

To be determined Verzenden
€ 0,00 Tax
€ 0,00 Total

Prices are tax included

Check out

rn