Categorieën

Overzicht van producten van het merk Ben & Anna

Ben & Anna natuurlijke deodorant.Wij zijn Ben & Anna


Na jaren in de jungle van de grote stad Berlijn te hebben gewoond besloten Ben en Anna de drukte en het beton achter zich te laten en in te ruilen voor het platteland. Terug naar de natuur!


Ondanks de vele voordelen van de grote stad bijvoorbeeld op het gebied van medische zorg, omdat Anna zwanger was, kozen zij toch voor het landelijke leven op de geboortegrond van Anna.


Anna en Ben leven al jaren aan de hand van veganistische principes. Gericht op respectvol gebruik van de aarde, het milieu, de flora en fauna en gebruik van consumptiegoederen uitsluitend op een duurzame en biologische basis.


Bij cosmetische producten vertrouwt Anna altijd op de kracht van de natuur. “Lange tijd was ik op zoek naar een vegan gecertificeerde deodorant, vrij van dierproeven en vrij van aluminium. Het was een onmogelijke opgave deze te vinden”.


Dus besloten Ben & Anna zelf hun eigen natuurlijke vegan deo te ontwikkelen, zonder parabenen, volledig gebaseerd op natuurlijke ingrediënten.


Na veel denkwerk en try outs is een nieuwe deodorant ontstaan, zowel voor mannen als vrouwen, een geurloze variant en nog 4 verschillende heerlijk geurende deo's in stick vorm en in een potje.


Vol trots presenteren ze dit jaar hun eigen product.


Ben & Anna soda deodorant


Ben & AnnaMeer

No products

To be determined Verzenden
€ 0,00 Tax
€ 0,00 Total

Prices are tax included

Check out

rn