Categorieën

Overzicht van producten van het merk JOIK

JOIK is een nieuw merk natuurlijke verzorgingsproducten, ontstaan in 2005 toen oprichter Eva-Maria op zoek was naar geparfumeerde kaarsen met een hoge kwaliteit, het vinden van geschikte kaarsen bleek moeilijker dan verwacht en zo is ze begonnen met het produceren van Sojawas Geurkaarsen.

JOIK is een jong merk natuurlijke verzorgingsproducten, ontstaan in 2005 toen oprichter Eva-Maria op zoek was naar geparfumeerde kaarsen met een hoge kwaliteit, het vinden van geschikte kaarsen bleek moeilijker dan verwacht en zo is ze begonnen met het produceren van Sojawas Geurkaarsen.


Na het succes met de geurkaars is een lijn met natuurlijke verzorgingsproducten ontstaan.

Bij JOIK combineren ze de oude vaardigheden en kennis over het gebruik van planten in relatie gezondheid en schoonheid met modern onderzoek.JOIK gebruikt voor de natuurlijke producten de beste, zoveel mogelijk lokale, ingrediënten en productietechnieken.

De kernwaarden van JOIK:    

- Een cosmetisch product moeten doeltreffend, eerlijk en natuurlijk zijn.
- Alle producten zijn handgemaakt in Estland - een land met veel natuur, grote bossen, rivieren en meren.
- Alle ingrediënten komen van gerenomeerde fabrikanten en worden zo veel mogelijk lokaal verworven.
- Alle JOIK producten zijn niet getest op dieren.

JOIK bewijst dat natuurlijk ook luxueus kan zijn

JOIK gelooft in natuurlijke huidverzorging met producten die ook de zintuigen verwennen, de dagelijkse beauty routine moet een moment van verwennerij zijn. Veel aandacht wordt besteed aan het ontwerp en de esthetiek van onze producten - een mooie verpakking en aangename aroma's zijn altijd een essentieel onderdeel van JOIK producten en bewijzen dat ook natuurlijke verzorging een luxe kan zijn.

Meer

No products

To be determined Verzenden
€ 0,00 Tax
€ 0,00 Total

Prices are tax included

Check out

rn