Categorieën

Overzicht van producten van het merk Biofresh

Biofresh Bodycare.

Wat de producten van Biofresh Cosmetics zo speciaal maakt, is het gebruik van pure en natuurlijke rozenolie, rechtstreeks afkomstig uit de wereldberoemde Rozenvallei in Bulgarije.

Biofresh Rozenolie


Biofresh Bodycare maakt gebruik van de helende kracht van kruiden met hun speciaal effect op de huid en combineert deze met moderne ingrediënten en formules. Biofresh producten, op basis van de meest natuurlijke en pure ingrediënten, worden gemaakt aan de hand van zeer geavanceerde technieken.De door de jaren heen verworven knowhow en ervaring inzake de wonderlijke kracht van natuurlijke extracten, en het onderzoek en vele werk van hun ambitieuze laboratoria, stelde Biofresh Cosmetics in staat om – speciaal voor u – een serie verzorgingsproducten te ontwikkelen. Biofresh producten worden uitsluitend gemaakt op basis van natuurlijke componenten met verzorgende eigenschappen voor de huid. Biofresh producten bevorderen verjonging en vitaliteit van uw huid zonder deze te belasten.


Biofresh Cosmetics wil met hun fijne producten uw zintuigen prikkelen en u stimuleren uw huid te verzorgen met producten recht uit de natuur.

Meer

No products

To be determined Verzenden
€ 0,00 Tax
€ 0,00 Total

Prices are tax included

Check out

rn